Blenker Badcape – nieuwe kwaliteit.
Handdoek met mutsje in maat M, 100x70cm.

Onze handdoeken serie is gemaakt van hydrofiel katoen. Dit materiaal neemt goed vocht op, maar droogt ook lekker snel, is zacht voor de huid en multifunctioneel.

We hebben twee kwaliteiten. Top en Super-top :-).
1:  Traditioneel hydrofiel-doek met wafel-weving. Deze absorberende stof heeft een dikte van 150 gram/m2.  Verkrijgbaar in de kleuren “Memphis White” en “Little Bees”.
2:  Dezelfde garens als kwaliteit 1, maar dan geweven op een jacquard-weefgetouw. We noemen deze doeken ook wel “peshtemals”. Ze hebben een dikte van 170 gram/m2. Wat dikker dus en absorberen daardoor nog meer vocht, maar zijn nog steeds dun genoeg om de fijne huidplooitjes te drogen!

De 150gsm, hydrofiele doeken zijn nieuw!
Verkrijgbaar is de maat Badcape en in 2 kleuren.

Blenker hydrofiele badcape

Dep je kindje zachtjes droog met de Blenker handdoek met mutsje (maat M). Heerlijk om je kindje mee af te drogen en in te wikkelen. Deze Blenker handdoek heeft tevens een mutsje om het hoofdje af te drogen en warm te houden. Ook kun je de onderste twee punten door het lusje aan de achterzijde halen zodat de beentjes niet meteen open getrappeld worden.

Omdat de doek rechthoekig is en een riant formaat heeft van 100x70cm kun je er zelfs een kindje van 2 jaar gemakkelijk mee afdrogen.


Tip!

 Door het materiaal zijn de Blenkers uitermate geschikt voor de gevoelige huid.
De Blenkers zijn groot en zacht, maar toch compact. Hierdoor is je wasmachine niet zo snel vol, wat met badstoffen handdoeken wel gebeurt.

 

JE SHOPT ZE HIER 🙂

Blenker Hooded Towel muslin – Little Bees

Wasvoorschrift: Je kunt de Blenker op 60 graden wassen en hij kan in de droger. Was met gelijke kleuren.
Formaat: 100 x 70 cm
Prijs per stuk: € 13,95 p/st. in 150 GSM, of € 19,95 p/st. in 170 GSM

 

De KipKep Blenkers voldoen aan de Oeko-Tex standaard en bevatten géén schadelijke stoffen.