KipKep biedt zekerheid op onzekere momenten.

Ook wij als jonge ouders wisten niet altijd wat er komen ging; maar dat daagde ons uit in het ontwerpen van alle KipKep-producten. Stuk voor stuk gebaseerd op eigen ervaringen, die we laten terugkomen in de vorm van praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen.

Het begin

KipKep is in 2010 ontstaan vanuit eigen wensen en ervaringen van de oprichters Janneke en Saskia. Zo studeerde Janneke aan de Design Academie Eindhoven, richting mobilieit en had van het begin af aan al een affiniteit met baby- en kinderproducten.

Ons doel is het helpen van ouders op onzekere momenten, om ook op die momenten liefdevol verbonden te kunnen blijven met je kindje. Een missie die niet zal veranderen omdat dit het uitgangspunt is tijdens de ontwikkeling van al onze producten.

Er wordt dagelijks gewerkt aan uitbreiding van het assortiment, er liggen nog genoeg ideeën op de plank. Dus houdt KipKep in de gaten!

#kipkep #lovinglyconnected

Heb jij een te gek idee waarvan je denkt dat het bij ons past, mis je iets in je baby-uitzet of is er iets waarvan je denkt dat het beter kan?

Stuur ons een Mailtje!


17-1-2017

Een intens verdrietig bericht
Helaas moeten wij jullie berichten dat Saskia, mede-oprichtster van KipKep, is overleden. Saskia vocht de afgelopen periode hard tegen haar ziekte met bewonderenswaardige positiviteit en wilskracht. Bedroefd als wij zijn, overheerst warmte en dankbaarheid in ons hart bij de gedachte aan Saskia. Ze was zo’n prachtmens!

Saskia, liefhebbende echtgenote en trotse moeder van 3 kinderen, startte in 2008 samen met Janneke het merk KipKep, met als doel het leven van ouders met baby’s en peuters nóg leuker te maken. Vanaf het allereerste product, tot de dag van vandaag, was KipKep onze gezamenlijke droom. Met een enorme toewijding, passie, geweldig zakelijk inzicht, rust en doorzettingsvermogen, zette zij zich dagelijks in voor KipKep.

Saskia had de bijzondere gave de mensen om haar heen vertrouwen en dat positieve duwtje in de rug te geven. Ze was altijd warm, positief en oprecht. Saskia zal voor ons altijd een enorm voorbeeld en inspiratiebron zijn.

Ter nagedachtenis aan Saskia, zullen wij dan ook ons uiterste best doen om haar droom, KipKep, nog verder te ontwikkelen.

Lieve Sas, wat gaan we jou intens missen!


 

KipKep B.V.
Balsemienstraat 4
5644LG Eindhoven, The Netherlands
KvK: 82019177
BTW: NL862307053B01
Mail: [email protected]
Chat: via instagram berichten