KipKep is een hip merk, met trendy producten voor liefdevolle verzorging van je baby.
Eigentijds, anders, handig en mooi!

De babymarkt…. wat een overvloed aan spullen! Jonge ouders zien door de bomen het bos bijna niet meer. KipKep is anders. Hip en handig. KipKep staat voor liefdevolle luxe. Producten die jonge ouders helpen om het leven makkelijker te maken, zonder aan trendy uitstraling in te leveren. Dat zit in de kleine details. Zoals bijvoorbeeld bij het Roggy speendoekje. Het speendoekje heeft een zakje waar je het speentje in kan stoppen, zodat het hygiënisch in je tas kan. Of het Napper Commodemandje, dat een handvat met een drukknoopje heeft, zodat het makkelijk mee te nemen is. Zo heeft elk KipKep item wel een uniek detail dat het anders maakt dan ‘gewone’ producten.

Het begin
KipKep is ontstaan vanuit eigen wensen en ervaringen van de oprichters Saskia en Janneke. Tijdens een gesprek als jonge moeders onder elkaar, vertelde Saskia enthousiast over een voedingsdoek om beschut borstvoeding te geven. Janneke bekeek de doek met haar productontwerpers-oog en zag kansen voor verbeteringen. Zo ontstond de Feedi en werd KipKep geboren.

De Feedi was het begin van een reeks mooie producten als de Bib, de Blenker en de fantastische Woller. Alle producten worden van A tot Z zelf ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Er wordt gekeken naar de praktijk in combinatie met uiterlijk, kwaliteit en liefdevolle aandacht voor je baby. Alles wordt gegarandeerd kinderarbeidvrij (wel zo fijn) en zoveel mogelijk natuurvriendelijk geproduceerd. Het trendy design wordt nooit uit het oog verloren!

Er wordt dagelijks gewerkt aan uitbreiding van het assortiment, er liggen nog genoeg ideeën op de plank. Dus houd KipKep in de gaten!
#kipkep

Heb je een te gek idee waarvan je denkt dat het bij ons past Of is er iets wat je toch wel onhandig vind of wat je denkt dat beter kan?

Stuur ons een mailtje!

 


 

17-1-2017

Een intens verdrietig bericht
Helaas moeten wij jullie berichten dat Saskia, mede-oprichtster van KipKep, is overleden. Saskia vocht de afgelopen periode hard tegen haar ziekte met bewonderenswaardige positiviteit en wilskracht. Bedroefd als wij zijn, overheerst warmte en dankbaarheid in ons hart bij de gedachte aan Saskia. Ze was zo’n prachtmens!

Saskia, liefhebbende echtgenote en trotse moeder van 3 kinderen, startte in 2008 samen met Janneke het merk KipKep, met als doel het leven van ouders met baby’s en peuters nóg leuker te maken. Vanaf het allereerste product, tot de dag van vandaag, was KipKep onze gezamenlijke droom. Met een enorme toewijding, passie, geweldig zakelijk inzicht, rust en doorzettingsvermogen, zette zij zich dagelijks in voor KipKep. 

Saskia had de bijzondere gave de mensen om haar heen vertrouwen en dat positieve duwtje in de rug te geven. Ze was altijd warm, positief en oprecht. Saskia zal voor ons altijd een enorm voorbeeld en inspiratiebron zijn.

Ter nagedachtenis aan Saskia, zullen wij dan ook ons uiterste best doen om haar droom, KipKep, nog verder te ontwikkelen.

Lieve Sas, wat gaan we jou intens missen!