Bedankt voor je interesse in ons merk KipKep.

  • Je hebt een fysieke winkel. Wat onze verkooppunten betreft zijn de Nederlandse markt zo goed als verzadigd. Webshops bekijken we per shop. De verkoop via online platforms zoals Etsy, Dawanda, NOTH, etc. is niet toegestaan.
  • Jouw winkel staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heeft een btw-nummer.
  • Jouw winkelformule valt binnen dezelfde genres als onze collecties en richt zich op het midden of hoge segment.
  • Jouw winkel heeft een website, een zichtbare Facebook-pagina of Instagram-account. Dit om jouw aanvraag om wederverkoper te worden te beoordelen.

Heb je als winkelier interesse en voldoe je aan de bovenstaande punten? Mail ons dan. Wij beoordelen een nieuwe aanvraag heel zorgvuldig. Hierbij letten we op de locatie ten opzichte van onze huidige verkooppunten en kijken we of de doelgroep en het assortiment aansluiten bij die van ons.

Wij geloven erin dat goed en kritisch kijken naar ons aanbod, onze consument en onze aanbieders (retailers) van belang is voor het uitbreiden en versterken van het merk. In het belang dus van onze particuliere klanten en onze winkeliers!

Wij houden niet van prijsstunts, acties of kortingen met onze collectie. Wij bieden bewust vrolijke en originele designs voor een goed prijs.