Samen in actie voor Pink Ribbon 🩷

IEDEREEN SUPER BEDANKT VOOR JULLIE BIJDRAGE AAN PINK RIBBON EN DAARMEE  HET ONDERZOEK NAAR BORSTKANKER TE STEUNEN

WE HEBBEN SAMEN EEN BEDRAG VAN €1.117,90 MOGEN DONEREN! 🩷

Laten we samen in actie komen voor Pink Ribbon!

Maar liefst 1 op de 7 vrouwen in Nederland krijgt borstkanker. Elk jaar overlijden er in Nederland nog steeds ongeveer 3.000 mensen (99,2% daarvan is vrouw) aan de gevolgen van borstkanker. Dat zijn er elke dag ongeveer 9….
Pink Ribbon haalt geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen ze er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken.

 

width=600

De gehele maand oktober

De gehele maand oktober doneren wij van alle verkochte roze én blauwe KipKep-producten €0,50 per verkocht artikel aan Pink Ribbon.

In 2017 is onze mede-oprichtster Saskia komen te overlijden aan de gevolgen van kanker. We hebben van dichtbij ervaren hoe heftig en ingrijpend deze ziekte kan zijn. Los van onze donatie aan kankeronderzoek willen we met deze actie de awareness vergroten en hebben we zo de mogelijkheid iets terug te kunnen doen.

25% korting op alle roze en blauwe producten

De gehele maand oktober doneren wij een gedeelte van onze opbrengst aan Pink Ribbon.

Van elk roze én/of blauw product doneren wij €0,50 per verkocht artikel.


EXCLUSIEVE ILLUSTRATIE

We hebben gezocht naar iemand die voor ons het idee achter deze actie goed in beeld kon brengen. We zijn daarbij uitgekomen op MONIKA VERMA. Monika is een veelbelovende en wereldwijd bekende Indiase illustratrice met een geheel eigen stijl. Ze heeft speciaal voor ons deze illustratie vol symboliek gemaakt.

In de illustratie vind je verschillende aspecten terug: natuurlijk het bekende roze strikje op de borst wat staat voor de strijd tegen borstkanker. Maar ook de wapperende linten met hier en daar een litteken erop. De transparante cape laat zien dat je je niet hoeft te schamen wanneer je borstkanker hebt.

Bekijk hier meer van haar inspirerende werk:
https://www.instagram.com/ambartive/


Doneren

Wil je los van deze actie zelf ook extra doneren?
Ga dan naar onze actie pagina of scan de QR code.