Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Stuur een mail, liefst inclusief foto naar: [email protected].


Klachten algemeen

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected].
Heb je een klacht of vraag over de Woller, vul dan onderstaand contact formulier in.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Retour:
Let op! De KipKep Woller is een medisch gecertificeerd product. Deze kan vanwege deze wetgeving en hygiëne na uit de verpakking gehaald te hebben niet niet geretourneerd worden.
Let op! Onze mondkapjes kunnen in verband met hygiëne niet geretourneerd worden indien de verpakking geopend is geweest. (dit is wettelijk zo bepaald).
Let op! De Me in a Nutshell producten zijn gepersonaliseerd en worden op aanvraag met de door u aangeleverde informatie geproduceerd. daarom kunnen deze producten ook niet worden geretourneerd. Bij vragen mail naar: [email protected]

 


Klacht Woller

Heb je een vraag of klacht over onze KipKep Woller warmtekruikje?
Wij willen je dan vragen onderstaand formulier: “service document KipKep Woller” in te vullen voor een snelle afhandeling.
Na ontvangst nemen wij contact met je op.
Hartelijk dank, Team KipKep

Service document KipKep Woller

 • MM slash DD slash JJJJ
 • Vragen:

 • Woller gebruikt bij:
 • Te vinden op het labeltje aan het kussentje of op de verpakking (barcode-sticker). Start met DW of PW en heeft 7 tekens.
 • MM slash DD slash JJJJ
 • Graag ontvangen wij een foto ter verduidelijking van je vraag en/of klacht.
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
 • Graag ontvangen wij een foto ter verduidelijking van je vraag en/of klacht.
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.