De derde zondag van juni vieren we in Nederland vaderdag.
Speciaal voor alle lieve vaders heeft KipKep een unieke Bingokaart gemaakt.

In de periode naar vaderdag toe wordt deze ansichtkaart bij iedere bestelling meegestuurd.

In aanloop naar Vaderdag presenteert KipKep een ludieke marketingactie die vaders zich “the king of a day” zullen laten voelen!
Met de Vaderdag-bingo geef je een vaders een leuke dag waarin ze kunnen genieten van quality time met hun kind.

Geen bestelling maar wel graag een bingo-kaart gehad?
Niet getreurd, je kunt hieronder de kaart downloaden en thuis printen (A4 formaat).

A4_Printable_KingForToday_NL

KipKep staat bekend om zijn innovatieve producten en heeft deze keer gekozen voor een creatieve aanpak om Vaderdag te vieren. Bij elke aankoop ontvangen klanten de speciale Vaderdag bingokaart.

De Vaderdag bingokaart is gevuld met verschillende vakjes die corresponderen met activiteiten en vader-kindermomenten. Om deel te nemen, moeten vaders en hun kinderen samen de bingokaart invullen door vakjes af te vinken wanneer ze de bijbehorende activiteiten hebben voltooid. Dit kan variëren van een half uurtje knuffelen, een hele dag slechte grappen maken tot een ontbijtje op bed.

“Dit jaar wilden we iets leuks doen voor alle geweldige vaders”, verklaart Janneke, eigenaresse van KipKep. “Met onze Vaderdagbingo willen we vaders en hun kids de mogelijkheid bieden om samen bijzondere momenten te beleven en herinneringen te creëren. We hopen dat deze kaart hen zal inspireren om tijd met elkaar door te brengen en zo liefdevol verbonden zijn.”

Dus, bereid je voor op een Vaderdag vol lol, avontuur en geluk.