De KipKep Woller, een musthave voor jou en je kleintje

Het is alweer januari 2023. Met de kerstdagen achter ons, frisse dagen waren we midden in zitten, staat de lente op ons te wachten.

We zitten in een tijd van onrust en spanning; door wereldwijde thema’s en problematiek waar we dagelijks mee te maken hebben.
Om op zoek te gaan naar wat rust brengen wij een nieuwe kleur Woller Deluxe: “Pastel Violet”.
Deze lavendel kleurige Woller heeft niet alleen door zijn werking een kalmerende werking, maar ook door zijn serene kleur.

 

Naast de lila/lavendel kleur lanceren we nog een nieuwe kleur: “Pale Banana”
Geen enkele andere kleur staat voor meer hoop en zekerheid dan de kleur geel. “Pale Banana” is een gedempte gele kleur en kan gebruikt worden als accentkleur in de babykamer.
Dus als straks als het zonnetje weer gaat schijnen en de verwarming gelukkig weer uit mag; is de andere nieuwe Deluxe kleur “Pale Banana” een echte musthave.

Met de Woller op het buikje van je baby zullen darmkrampjes verminderen. De warmte werkt ontspannend. Door de speciale vorm wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld over het buikje en kan het kussen warmte geven waar het gewenst is. Ook voor grotere kindjes met buikpijn is het ideaal. De Woller is gevuld met vlaszaad en gemakkelijk (zonder de bijgeleverde hoes) op te warmen in de magnetron (rooster verwijderen!).

De 2 nieuwe kleuren passen perfect op een neutrale achtergrond.
Naast de Woller zijn ook onze Blijf-Sokjes in Pastel Violet en Pale Banana te krijgen.
De Woller Deluxe is verkrijgbaar in 3 kleuren: Pale Green, Pastel Violet en Pale Banana. De hoezen zijn gemaakt van super zacht en fluffy rib-fleece.

Wist je dat de Woller gemiddeld 10,8 per week wordt gebruikt.
Best vaak toch?

De Woller is CE Gecertificeerd (Medische Klasse I) en wordt ook in de zorg veel gebruikt. Voornaamste reden is het gemak en de snelheid waarmee je de Woller warm hebt en klaar is voor gebruik wanneer jouw kleintje er om vraagt. De Woller wordt vooral gebruikt voor het verminderen van de darmkrampjes.

Andere toepassingen zijn:

>> Gebruik de Woller om het bedje van je baby voor te verwarmen of om de handdoek warm te houden, terwijl je je kindje in bad doet.
>> Ook heerlijk om de kinderwagen mee te verwarmen, of de voetenzak!
>> Heerlijk op je eigen buik! Zeker na een lange dag… Heel fijn bij bandenpijn
>> Tijdens de zwangerschap ook fijn bij lage rugpijn.

De Woller van iemand anders gekregen of zin in een ander kleurtje? Of fijn om een hoes extra te hebben? De hoezen van de Woller zijn ook los verkrijgbaar! KipKep Woller Cover

Ook handig om er eentje extra te hebben voor als de hoes in de was zit!