Wipe & Go

Met de KipKep Napper Verschoonset

Makkelijk en snel een luier verschonen waar je ook bent?

Of je nu thuis bent of onderweg; met de leuke en handige verschoonset van KipKep is een luier verschonen zo gedaan.
De Napper Combi-set van het merk KipKep bestaat uit een handig luier-etuitje en comfortabel verschoonmatje.

Het Napper verschoonmatje:

Super zacht en super comfortabel is het Napper Verschoonmatje van KipKep.
Het matje is dikker dan de standaard verschoonmatjes en is bovendien wasbaar in de wasmachine. Wel zo hygiënisch! Het matje is gemaakt van duurzame en gerecyclede materialen en heeft een milieuvriendelijke en 100% PVC vrije coating.

Het verschoonmatje heeft bewust twee verschillende zijdes (is dubbelzijdig te gebruiken).
Eén zijde van een heerlijk zachte stof (katoen of teddy), handig om je baby even rustig op neer te leggen of een plas-luier op te verschonen.
De andere zijde is bewust gecoat, waardoor het waterafstotend is. Moet je een poepluier verschonen? Leg je kindje dan op de gecoate kant.

Verschoon je thuis even een luiertje op de bank zul je zien dat je kindje net plast tijdens het verschonen… We got your back! Want door de gecoate zijde blijft jouw bank (of bed of boxkleed) schoon!
En extra voor jou: Waar je ook gaat, je kunt het matje altijd gebruiken om zelf op te gaan zitten. Zelfs op een vochtige ondergrond (bijv. in het park)

Het Napper luier-etuitje:

In het KipKep Napper Luier-etuitje passen 3 tot 4 luiers en een (dun) pakje billendoekjes. Zo heb je altijd alles bij de hand.
Door de doekjesdispenser neem je gemakkelijk de doekjes uit het etuitje en drogen de doekjes niet uit.

Het luier-etuitje past perfect onder de band van het Napper verschoningsmatje. Waar je ook gaat of staat; alles bij de hand voor de ideale verzorging. Thuis en onderweg. Zo kun je jouw kindje overal en snel een schone luier geven. De KipKep Napper luier-etui en verschoningsmatje vormen absoluut een praktisch en hip kraamcadeau!

Het luier-etuitje is stevig en duurzaam en kan indien nodig in de wasmachine op 30 graden gewassen worden
Is je kindje uit de luiers? Stop dan wat snoetenpoetsers en een schone onderbroek in het etuitje. Zo heb je er jarenlang plezier van! Omdat je beide producten ook afzonderlijk van elkaar gebruikt hebben wij er voor gekozen het etuitje juist niet vast te maken aan het matje. Maar kan deze wel onder de band geschoven worden en vormt het zo 1 compact pakketje.

Formaat dichtgevouwen Napper luier-etuitje: 26x14cm


Onderzoek:

De Napper combi-set ontvangt jaarlijks uitstekende reviews. Hier zijn we erg dankbaar voor.
Vanuit reviews komen we onder andere te weten dat:
84% van de jonge ouders de Napper combi-set van KipKep het ideale product vindt om bij verzorging goed en snel te kunnen handelen.
Waar verschonings sets in het algemeen vaak alleen gebruikt worden voor onderweg, gebruikt 70% van de gebruikers de KipKep combi-set ook thuis omdat het zo gebruiksvriendelijk is.
We zijn dan ook trots dat maarliefst 86% van de gebruikers vrienden en familie adviseert om de KipKep Napper combi-set ook aan te schaffen voor hun kleintje.

Afmeting

Na gebruik vouw je het Napper Verschoonmatje tot een klein pakketje waar precies de Napper Luier-etui in past. Handig voor in je eigen tas. Zo heb je dus altijd alles bij de hand en kun je jouw kindje overal en snel verschonen, onderweg, maar ook gewoon thuis.

Afmeting uitgevouwen: 64 x 35 cm
Afmeting opgevouwen: 16 x 35 cm 


Sfeer filmpje Napper Combi-set

Bekijk hier het filmpje over de KipKep Napper Combi-set


Wie is KipKep

KipKep; liefdevol verbonden met ouders en kind.

KipKep biedt zekerheid op onzekere momenten. Ook wij als jonge ouders wisten niet altijd wat er komen ging; maar dat daagde ons uit in het ontwerpen van alle KipKep-producten. Stuk voor stuk gebaseerd op eigen ervaringen, die we laten terugkomen in de vorm van praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen.

KipKep biedt luxe trendy producten voor een liefdevolle verzorging voor je baby. Eigentijds, duurzaam, handig en mooi! En alles gebeurt kinderarbeid vrij. Want KipKep let namelijk streng op de arbeidsomstandigheden in de fabrieken en bij de toeleveranciers. Ook wil KipKep graag benoemen dat er zoveel mogelijk natuurvriendelijk wordt geproduceerd. Veilige hoogwaardige materialen zorgen namelijk voor een lange levensduur. Alle KipKep artikelen worden gegarandeerd vervaardigd zonder PVC, beschikken over de benodigde certificaten en keurmerken.
KipKep heeft al haar processen in eigen beheer: ontwerp, productie en verkoop.

Het merk KipKep® bestaat sinds het jaar 2008 en is ontstaan vanuit eigen wensen en ervaringen van de oprichters Janneke en Saskia.

Ons doel is het helpen van ouders op onzekere momenten, om ook op die momenten liefdevol verbonden te kunnen blijven met je kindje. Een missie die niet zal veranderen omdat dit het uitgangspunt is tijdens de ontwikkeling van al onze producten.
KipKep; lovingly connected

#kipkep
#lovinglyconnected