Eerste hulp bij darmkrampjes!

Niets is zo vervelend als darmkrampjes. Je kindje heeft pijn, is bang en kan niet goed slapen. Als ouder kun je je behoorlijk machteloos voelen, als je kindje zo’n pijn heeft.
Met de Woller op het buikje van je baby zullen darmkrampjes verminderen. De warmte werkt ontspannend.

Form Follows Function”
De Woller heeft niet voor niks zo’n gekke vorm. Door deze speciale vorm wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld over het buikje en kan het kussentje warmte en druk geven waar het gewenst is. Het is dus niet alleen de warmte die ontspannend en pijnverlichtend werkt, maar ook de druk (het gewicht) op het buikje.
Ook voor grotere kindjes met buikpijn is het ideaal. De Woller is gevuld met vlaszaad en gemakkelijk en zonder de bijgeleverde hoes op te warmen in de magnetron (rooster verwijderen, mag niet in contact komen met metaal).

Wekelijks sturen jonge ouders ons dankbare berichtjes, dat hun kleintje eindelijk weer goed slaapt. En zijzelf ook!

De Woller wordt gemiddeld 10,8 per week gebruikt”

De Woller brengt rust & ontspanning

Puur natuur

De Woller is gevuld met vlaszaad en eenvoudig binnen 30 seconden op te warmen in de magnetron. Snel, veilig en effectief.

De Woller is CE Gecertificeerd: Medische Klasse I, en wordt ook in de zorg veel gebruikt. Voornaamste reden is het gemak en de snelheid waarmee de KipKep Woller warm is en klaar voor gebruik wanneer jouw kleintje er om vraagt. De Woller wordt vooral gebruikt voor pijnverlichting bij darmkrampjes. Maar is daarnaast multi functioneel! Ook in de zomerperiode wanneer het warm is, is de Woller ideaal voor het verlichting van de darmkrampjes. De combinatie van gewicht, vorm en warmte blijft ook tijdens warme zomerdagen overeind en zorgt ook dan voor het verlichten van de krampjes.

Dé warmtebron voor baby, peuter of kleuter; de Woller!

Andere toepassingen zijn:

Tijdens de zwangerschap:

Bij lage rugpijn (LBP): gebruik de Woller warm bij lage rugpijn
Bij bandenpijn: leg de Woller warm tegen je onderbuik aan voor verlichting. Omdat de Woller zo klein en flexibel is kan deze zelf bij een hoogzwangere buik goed tegen de onderbuik gelegd worden. De Woller wordt ook niet te warm.

Tijdens de borstvoedingsperiode:

Leg de Woller warm tegen je borst om de voeding te vergemakkelijken.
Heb je last van stuwing? Leg de Woller dan in de vriezer en gebruik hem als koude kompres!

Overige toepassingen:

Gebruik de Woller om het bedje van je baby voor te verwarmen of om de handdoek warm te houden, terwijl je je kindje in bad doet.
• Ook heerlijk om de kinderwagen mee te verwarmen, of lekker warm in de voetenzak!
Tijdens een warme zomerdag. Heeft je kindje het warm en kan het zijn/haar warmte moeilijk kwijt? Leg de Woller koud (uit de vriezer) tegen de voetjes van je kindje aan.
Heerlijk op je eigen buik! Wordt ook veel bij menstruatie klachten gebruikt.
Hoofdpijn? De Woller kan helpen (koud en warm)
Koude voeten? Leg een warm Wollertje in bed bij je voeteneinde.
Stijve nek na een dagje computerwerk: leg een warme Woller in je nek. Voordeel van onze Woller is dat deze niet zo zwaar is!
En ga zo maar door 🙂 Multifunctioneel dus!

 

Zin in een beetje afwisseling? Of lekker handig als de andere hoes in de was zit? Hier je kans.
We leveren de hoes binnen 5 werkdagen. KipKep Woller Cover

Bekijk hier het filmpje

Waarom werkt warmte?

how it works – heat – woller

KipKep; liefdevol verbonden met ouders en kind.

KipKep biedt zekerheid op onzekere momenten. Ook wij als jonge ouders wisten niet altijd wat er komen ging; maar dat daagde ons uit in het ontwerpen van alle KipKep-producten. Stuk voor stuk gebaseerd op eigen ervaringen, die we laten terugkomen in de vorm van praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen.

KipKep biedt luxe trendy producten voor een liefdevolle verzorging voor je baby. Eigentijds, duurzaam, handig en mooi! En alles gebeurt kinderarbeid vrij. Want KipKep let namelijk streng op de arbeidsomstandigheden in de fabrieken en bij de toeleveranciers. Ook wil KipKep graag benoemen dat er zoveel mogelijk natuurvriendelijk wordt geproduceerd. Veilige hoogwaardige materialen zorgen namelijk voor een lange levensduur. Alle KipKep artikelen worden gegarandeerd vervaardigd zonder PVC, beschikken over de benodigde certificaten en keurmerken.
KipKep heeft al haar processen in eigen beheer: ontwerp, productie en verkoop.

Het merk KipKep® bestaat sinds het jaar 2008 en is ontstaan vanuit eigen wensen en ervaringen van de oprichters Janneke en Saskia.

 

Ons doel is het helpen van ouders op onzekere momenten, om ook op die momenten liefdevol verbonden te kunnen blijven met je kindje. Een missie die niet zal veranderen omdat dit het uitgangspunt is tijdens de ontwikkeling van al onze producten.
KipKep; lovingly connected

#kipkep
#lovinglyconnected