Het hoofd koel en de voetjes warm

Met de KipKep Blijf-Sokjes

Sokjes die wél aanblijven? Jazeker!

Blote voetjes omdat de sokjes kwijt zijn…… Welke ouder herkent dit nu niet?
Omdat ook wij ons vaak verwonderde waar een sokje zomaar naar toe kon zijn gegaan en het ook irriteerde hoe snel ons kleintje de sokjes uit had, zijn we op zoek gegaan naar een oplossing. En zie hier onze KipKep Blijf-Sokjes.
Sokjes die mooi, zacht en comfortabel zijn, maar babysokjes die vooral goed blijven zitten.

Slimme sokjes

Baby sokjes die niet afzakken?! Moeilijk te geloven, hè?
De KipKep Blijf-Sokjes hebben twee slimme ‘blijf-zitten-zones. Dit zijn elastische bandjes, die in de stof zijn gebreid: rondom het wreefje en boven het hakje. Deze bandjes zorgen ervoor dat de sokjes niet gaan schuiven. Dankzij die bandjes én de ideale pasvorm blijven de sokjes goed en lekker zitten. Natuurlijk hebben onze sokjes een zachte platte teennaad (seamless) die niet irriteert.

Comfortabele babysokken, maar dan slimmer.

Verkrijgbaar in de volgende maten:

KipKep Blijf-Sokjes zijn verkrijgbaar in de volgende maten:
Prematuur / Newborn (per paar verpakt)
0-6 maanden (per twee paar verpakt)
6-12 maanden (per twee paar verpakt)
12-18 maanden (per twee paar verpakt)
Met antislip in de maat 12-18 maanden (per paar verpakt).


Duurzame sokjes!

Onze babysokjes zijn duurzaam op verschillende manieren.

Ten eerste zijn ze gemaakt van biologisch katoen (76% bio-katoen, 23% gerecycled polyester, 1% elastaan)
Ten tweede doe je langer met de sokjes omdat je ze niet snel kwijt raakt.
En ten derde kunnen we door de speciale Blijf-Zones grotere maatverschillen hanteren. Onze sokjes zijn per maat dus een stuk langer te gebruiken dan “reguliere” babysokken waar de maatverschillen veel kleiner in zijn.

Onderzoek:

KipKep doet veel onderzoek naar consumenten bevindingen. Zo ontvangen wij voor de KipKep Blijf-Sokken jaarlijks uitstekende reviews. Hier zijn we erg dankbaar voor.
Vanuit reviews komen we onder andere te weten dat:
 Maarliefst 87% van de jonge ouders die de KipKep babysokjes gebruiken, vindt dat de KipKep Blijf-Sokjes beter blijven zitten dan andere baby sokjes.

91% van de Blijf-Sokjes gebruikers geeft aan dat de KipKep-babysokjes makkelijk aan te trekken zijn.

 Sfeer filmpje Blijf-Sokjes

Bekijk hier het filmpje over de KipKep Blijf-Sokjes


Wie is KipKep

KipKep; liefdevol verbonden met ouders en kind.

KipKep biedt zekerheid op onzekere momenten. Ook wij als jonge ouders wisten niet altijd wat er komen ging; maar dat daagde ons uit in het ontwerpen van alle KipKep-producten. Stuk voor stuk gebaseerd op eigen ervaringen, die we laten terugkomen in de vorm van praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen.

KipKep biedt luxe trendy producten voor een liefdevolle verzorging voor je baby. Eigentijds, duurzaam, handig en mooi! En alles gebeurt kinderarbeid vrij. Want KipKep let namelijk streng op de arbeidsomstandigheden in de fabrieken en bij de toeleveranciers. Ook wil KipKep graag benoemen dat er zoveel mogelijk natuurvriendelijk wordt geproduceerd. Veilige hoogwaardige materialen zorgen namelijk voor een lange levensduur. Alle KipKep artikelen worden gegarandeerd vervaardigd zonder PVC, beschikken over de benodigde certificaten en keurmerken.
KipKep heeft al haar processen in eigen beheer: ontwerp, productie en verkoop.

Het merk KipKep® bestaat sinds het jaar 2008 en is ontstaan vanuit eigen wensen en ervaringen van de oprichters Janneke en Saskia.

Ons doel is het helpen van ouders op onzekere momenten, om ook op die momenten liefdevol verbonden te kunnen blijven met je kindje. Een missie die niet zal veranderen omdat dit het uitgangspunt is tijdens de ontwikkeling van al onze producten.
KipKep; lovingly connected

#kipkep
#lovinglyconnected