Ontvang een gratis extra hoes t.w.v. €8,95

KipKep Woller Warmtekussen op bol.com gekocht? Lees dan verder!

Winter Promo

Heb je tussen 30 januari en 12 februari 2023 een KipKep Woller besteld bij bol.com? Upload hieronder dan je pakbon en ontvang een gratis extra wasbare hoes: de Woller Cover.

De Woller Cover die je ontvangt is gemaakt van een heerlijk zacht nicky velour. Als dat nu geen ontspanning geeft?!

Als je het Woller warmtekussen hebt verwarmd, stop je deze in de hoes. De Woller mag niet zonder Woller Cover gebruikt worden.
De Woller hoesjes zijn wasbaar tot 40 graden en makkelijk te verwisselen.

Je kunt helaas geen kleur uitkiezen. De actie geldt zolang de voorraad strekt.
Lees hier onze actievoorwaarden.


Wie is KipKep?

Er komt veel af op jonge ouders! Ons doel is het helpen van ouders op onzekere momenten, om ook op die momenten liefdevol verbonden te kunnen blijven met je kindje.
Ook wij als jonge ouders wisten niet altijd wat er komen ging; maar dat daagde ons uit in het ontwerpen van alle KipKep-producten. Stuk voor stuk gebaseerd op eigen ervaringen, die we laten terugkomen in de vorm van praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen. Zo is de Woller ontstaan toen onze jongste dochter veel krampjes had. De Napper verschoonset toen we op stap waren en ineens zonder luiers stonden. En bekijk ook even onze Blijf-Sokjes: want wie kent nu niet de frustratie van rondslingerende sokjes? KipKep heeft de oplossing met baby sokjes die echt blijven zitten!

KipKep; lovingly connected


Vul onderstaand formulier in om een losse hoes te bemachtigen 👉

Max. bestandsgrootte: 1 MB.
Akkoord(Vereist)