Me in a Nutshell

- in een notendop -

Me in a Nutshell is een gepersonaliseerde blauwdruk voor jouw kindje waarbij de liefdevolle banden gevisualiseerd zijn in ringen. Een soort stamboom maar dan diepgaander, want hier krijgen de personen die geen bloedband hebben met je kindje, maar minstens zo belangrijk zijn, ook een plek.

Bijzonder persoonlijk

Ieder persoon is uniek. Dat gaat verder dan alleen een naam. De liefdevolle banden om hem heen zijn minstens zo bijzonder en vormen jouw kindje tot het individu die hij/zij later wordt. Vader en moeder, opa(‘s) en oma(‘s), broer(s) en zus(sen), tante(s) en oom(s): ze behoren allemaal tot de originele stamboom van dit nieuwe wezentje. Maar spelen bonus (groot)ouders, aanwaaitantes, pluszussen en andere dierbaren waar dan ook ter wereld niet ook een hele belangrijke rol in de liefdevolle omarming van dat kleine persoontje? Juist, anno 2021 kunnen we niet meer spreken van een traditionele stamboom. Families zijn tegenwoordig iets gecompliceerder, maar dat hoeft geen probleem te zijn.
The more, the merrier. And they all have one love: jouw kindje.

Een one of a kind creatie

Me in a Nutshell brengt de liefdevolle banden van de hoofdpersoon in kaart. De jaarringen die je in een boomstam vindt, visualiseren de unieke banden van jouw kindje met zijn/haar dierbaren: de nutshell. Iedere nutshell wordt door een speciaal ontwikkeld algoritme gecreëerd.

Op iedere Me in a Nutshell staat het aantal personen in ringen gevisualiseerd. De ringen worden per persoon opgebouwd aan de hand van de benodigde persoonlijke informatie (voor- en achternaam, geboorteplaats, nationaliteit, etc.). Het algoritme maakt daar per persoon een combinatie van ringen van. Dankzij de vereniging van verschillende persoonsgegevens in verhouding tot de hoofdpersoon, wordt de Me in a Nutshell voor iedereen uniek.
Geen ander individu op de wereld heeft dezelfde creatie.

App

Maar dat is nog niet alles. Met de speciaal ontworpen app is het mogelijk al deze liefdevolle banden die op de poster zijn afgebeeld tot leven te brengen via Augmented Reality. Kom in aanraking met echte verhalen en achtergronden door dit toffe stukje techniek en voel, zie en ervaar hoe iedere connectie met het kindje in elkaar steekt.

Download de Augmented Reality App:

Een mooie accessoire

Interieur

Een Me in a Nutshell wordt gedrukt op een poster (op hoogwaardig poster papier, met en zonder lijst) of op een heerlijk zacht dekentje in wieg of ledikant formaat. Hierdoor wordt het een persoonlijke accessoire voor in huis. Dankzij de minimalistische vormgeving en de arty uitstraling past het perfect in een trendy interieur. Een Me in een Nutshell staat mooi op de babykamer, maar kan ook prachtig zijn in de woonkamer of ergens anders in huis.

Eenvoudig besteld

Wat kost een Me in a Nutshell?

We hebben een aantal producten waar jouw unieke MiaN op gedrukt kan worden!
Denk aan posters, super zachte en heerlijk warme dekentjes en binnenkort ook deur/muurstikkers en zilveren bedeltjes.

Posters
> Maat 40 x 50 cm –> zonder lijst € 59,95
> Maat 40 x 50 cm –> witte of zwarte lijst € 89,95
> Maat 40 x 50 cm –> houten lijst € 97,95
> Maat 50 x 70 cm –> zonder lijst € 64,95
> Maat 50 x 70 cm –> witte of zwarte lijst € 99,95
> Maat 50 x 70 cm –> houten lijst € 110,25

Dekentjes
> Wiegdekentje, formaat 80 x 100 cm –> € 109,95
> Ledikantdekentje, formaat 120 x 150 cm –> € 139,95

Wil je een MiaN cadeau geven?
Bestel dan ons cadeau-doosje. De ontvanger kan dan zelf zijn/haar informatie invullen. De prijzen zijn 3,- duurder dan de hierboven gemelde prijzen. ‘The lucky one’ krijgt eerst een cadeaudoosje opgestuurd met daarin een waardebon en meer informatie over het product. Jouw persoonlijke boodschap schrijven we op een leuke ansichtkaart.

Bekijk hier onze producten.

De techniek klinkt misschien ingewikkeld, maar voor jou is het eenvoudig. In een paar stappen heb je jouw unieke cadeau gecreëerd. En wij doen met liefde de rest.
1. Kies jouw Me in a Nutshell product op de categorie pagina.
2. Vul de gegevens van alle personen die jouw kindje liefhebben in. Dit kan van 1 persoon (alleen de hoofdpersoon) tot maximaal 24 personen.
3. Selecteer je eigen MiaN-verhaal en plaats jouw favoriete product in jouw winkelwagentje.

En dan. Na 1-2 weken ontvang je jouw gepersonaliseerde Me in a Nutshell thuis. Klaar om te geven of om zelf te houden. Hoe dan ook: het vindt zijn plek in een liefdevolle omgeving en dat is wat ons gelukkig maakt.

⊕ ⊗ ⊕ ⊗ ⊕ ⊗ ⊕

Deel jouw Me in a Nutshell met ons op Instagram via @me_ina_nutshell en win een korting van €35,- op jouw volgende Me in a Nutshell aankoop.

Me in a Nutshell is powered by:

#mian    #me_ina_nutshell

   

Me in a Nutshell B.V. – Balsemienstraat 4 – 5644 LG Eindhoven – The Netherlands – inanutshell@kipkep.com

VAT number: NL862307028B01 – Chamber of e-commerce: 82019142
— our whitepaper, company name, logo and products are registered —