Fijne Vaderdag!

Wat leuk dat je de QR-code op de bingo-kaart hebt gescand.
Mocht je ons nog niet kennen? Wij zijn KipKep šŸ™‚

Wie is KipKep?

KipKep; liefdevol verbonden met ouders en kind.

KipKep biedt zekerheid op onzekere momenten.Ā Ook wij als jonge ouders wisten niet altijd wat er komen ging; maar dat daagde ons uit in het ontwerpen van alle KipKep-producten.Ā Stuk voor stuk gebaseerd op eigen ervaringen, die we laten terugkomen in de vorm van praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen.

KipKep biedt luxe trendy producten voor een liefdevolle verzorging voor je baby. Eigentijds, duurzaam, handig en mooi! En alles gebeurt kinderarbeid vrij. Want KipKep let namelijk streng op de arbeidsomstandigheden in de fabrieken en bij de toeleveranciers. Ook wil KipKep graag benoemen dat er zoveel mogelijk natuurvriendelijk wordt geproduceerd. Veilige hoogwaardige materialen zorgen namelijk voor een lange levensduur. Alle KipKep artikelen worden gegarandeerd vervaardigd zonder PVC, beschikken over de benodigde certificaten en keurmerken.
KipKep heeft al haar processen in eigen beheer: ontwerp, productie en verkoop.

Het merk KipKepĀ® bestaat sinds het jaar 2008 en is ontstaan vanuit eigen wensen en ervaringen van de oprichters Janneke en Saskia.

Ons doel is het helpen van ouders op onzekere momenten, om ook op die momentenĀ liefdevol verbondenĀ te kunnen blijven met je kindje. Een missie die niet zal veranderen omdat dit het uitgangspunt is tijdens de ontwikkeling van al onze producten.
KipKep; lovingly connected

Onze bestsellers

Als je ons kent, ken je ons hoogst waarschijnlijk van het Woller warmtekussentje.

Maar andere onmisbare en oh zo handige producten zijn onze Blijf-Sokjes (jazeker, sokjes die wƩl blijven zitten) en onze dubbelzijdige en wasbare Napper verschoningsrecht-set; zowel thuis als onderweg te gebruiken.
Lees hieronder meer over deze twee must-haves.