Awards en Nominaties


Winnaar Baby Innovation Award 2022

9 Mei 2022

KipKep wint de Baby Innovation Award met het project “Me in a Nutshell”

Oordeel vakjury:
“Wat een unieke manier om een stamboom weer te geven met daarin plek voor levende en niet levende bloedverwanten en andere mensen die belangrijk zijn in een kinderleven, oordeelt de vakjury. Via de app leren kinderen later meer over hun familieleden en vrienden. Bijzonder dat algoritmes de verschillende ‘boomringen’ bepalen en vertaald worden naar een uniek grafisch werk dat op poster en dekentje zijn afgebeeld.”

Categorie: Furniture & Decoration


Baby Innovation Award 2021

April 2021

KipKep is genomineerd voor de Baby Innovation Award met het product “Bib Kisses4You
Een grote spuugdoek, handige slabber en bandana in 1!

Oordeel vakjury:
“Een slim product met veel functies: een spuugdoek, een slab en met drukknoopjes een bandana inéén. Er is goed nagedacht over de vorm: de spuugdoek blijft bijvoorbeeld goed op de schouder liggen en zakt niet weg. Goede keuze voor het materiaal: dubbellaags hydrofiel katoen, zacht en comfortabel.”

Categorie: Care


Baby Innovation Award 2018

2018

KipKep is genomineerd voor de Baby Innovation Award met het product “Speelkleed to-go

Oordeel:
“Uniek aan deze hip vormgegeven verzorgingstas is het speelmatje aan de buitenzijde. Ideaal om daarop een kindje te laten spelen, te verschonen of gewoon even neer te leggen. Of als dekentje in de auto.
Eén zijde is gemaakt van heerlijk zacht katoen, de andere zijde heeft een waterdichte pvc-vrije coating maar voelt nog steeds zacht aan. Door de coating kun je het speelmatje ook perfect buiten gebruiken, bijvoorbeeld op vochtig gras tijdens een picknick.
Wanneer het kindje is uitgespeeld, kan het speelmatje gemakkelijk met drukknopen aan de tas bevestigd worden en zijn ouders weer ‘ready to go’.”

Categorie: Travel & Safety


Winnaar Baby Innovation Award 2015

2015

KipKep is genomineerd voor de Baby Innovation Award met het product “Napper Nurserywallet
Een duurzaam etuitje om zowel nieuwe als gebruikte (wasbare) borstkompressen te bewaren en mee te nemen!

Oordeel vakjury:
“De Napper Nursery Wallet is hét ideale hulpmiddel voor moeders die borstvoeding geven. In deze handige etui kunnen de borstkompressen droog en hygiënisch opgeborgen worden. Aan de ene kant passen schone kompressen, aan de andere kant gebruikte. ‘Handig voor onderweg en duurzaam want het bespaart plastic zakjes in je tas’, aldus de jury.”

Categorie: Feeding


Zilver - Baby Product van het jaar 2011

2011

KipKep wint zilver met het “Baby Product van het Jaar” met haar Blenker hydrofiele-handdoeken.
Zachte hydrofiele handdoeken geschikt voor de gevoelige en tere huid. Dik genoeg om veel vocht op te nemen, dun genoeg om de kleine huidplooitjes goed te drogen.

Oordeel:
“Wat een heerlijke droogdoek is dit. Ik kan m’n dochter er lekker helemaal in wikkelen en heb niet meer meerdere hydrofiel luiers nodig na haar badje. Hij droogt goed en is lekker zacht voor haar huid. De doek droogt ook snel op.”